Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges
Ingrediënten
-
16 scampi's
-
2 bolletjes buffelmozzarella
-
16 zongedroogde tomaatjes
-
rucola (raketsla)
-
1 th lepel graanmosterd
-
25 cl room
-
1 el ketchup
-
4 verse lasagneblaadjes
-
1 dl water
-
1 th lepel groentenbouillon
Bereiding
Snijd de scampi, de raketsla, de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella in stukjes. Meng alles door mekaar en kruid met peper en zout. Leg het lasagneblaadje voor je en schik er 2 soeplepels van het mengsel op en rol dicht.
Doe het water in een pan met de room, de bouillon, de mosterd en de ketchup. Neem een stoommandje, leg er de cannelloni in, doe de aspergepunten erbij en doe de saus erin. Per cannelloni 1 ½ minuut op 150° C stomen.
Leg de cannelloni in een diep bord en giet de saus eroverheen. Schik de aspergepunten eromheen.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be