Faux Gras met perzik en petit beurre

Ingrediënten

voor de saus

  • 4 dl agrumsap
  • 5 cl chardonnay-azijn
Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Haal met een Parisiennelepel bolletjes uit de perziken. Reinig de wortelen en snijd in gelijke schijfjes. Pocheer de perzikbolletjes en wortelschijfjes in het agrumsap met chardonnay-azijn.

  2. Haal na 1 min de bolletjes uit en na 3 min de wortelschijfjes. Laat de rest van het vocht inkoken tot u een geleisaus bekomt.

  3. Breek de petit-beurrekoekjes in crumble.

  4. Snijd de Faux Gras de GAIA in gewenste vorm.

  5. Presentatie: Presenteer de Faux Gras de GAIA met daarbij de wortelschijfjes. Schik daarbij de perzikbolletjes, de crumble en de agrumjus. Werk af met de munt en scheuten.

0
Nog geen stemmen