Cocktail met sinaasappel en vodka

Ingrediënten

  • 2 cl citroensap
  • 2 cl suikersiroop
  • 3 cl vers sinaasappelsap
  • 1½ cl witte cacaolikeur
  • zeste van appelsien
  • 4 cl Kettle One Appelsien Vodka
Beginner
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Cocktails

Bereiding

  1. Koel een ypsilonglas af met crushed ice.

  2. Doe in een mixingglas 4 cl appelsienvodka, 2 cl Grand Marnier, 1 cl suikersiroop, 1,5 cl witte cacaolikeur, 3 cl vers appelsiensap en tenslotte 2 cl citroensap.

  3. Doe het crushed ice uit het cocktailglas, droog even af en ga met een appelsien langs de rand van het cocktailglas. Dip het nu in cacaopoeder, zodat er een mooi cacaorandje rond het glas is.

  4. Doe ijs in de cocktailshaker, en doe er de mix bij. Shake krachtig. Giet in het cocktailglas door een strainer en een zeefje.

  5. Werk af met een zesta van appelsien ;-).

0
Nog geen stemmen