Gewokte noedels met kip, scampi en shiitakes in kokos-citroensausje

Ingrediënten

  • 8 scampi's
  • 4 lente-uitjes
  • 2 dl kokosmelk
  • 10 blaadjes citroenmilesse
  • 1 chilipepertje, fijngehakt (optioneel)
  • bakboter
  • 2 stengels citroengras
  • 1 limoen
  • 1 l kippenbouillon
  • 100 gr noedels
  • 1 teentje look
  • 4 el geraspte kokos
  • 1 kippenborst
  • 10 shiitakes
  • 10 Parijse champignons
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Soep

Bereiding

  1. Versnij de pijpajuintjes, het citroengras, de champignons, de shiitakes en de look en wok alles samen in de boter.

  2. Snij de scampi’s in twee en de kippenborst in blokjes, voeg ze bij de wok en voeg er de kokos aan toe.

  3. Blus alles met de kippenbouillon, het kokosmelk en het sap van de limoen. Laat het geheel nog even opkoken.

  4. Voeg er op het laatst de gehakte citroenmelisse en de gekookte noedels bij.

0
Nog geen stemmen