Mozzarellakroketjes met pikante tomatensaus

Ingrediënten

  • mozzarella cuisine
  • panko
  • ei
  • peper
  • bloem
  • zout
  • tomatenpassata

Kaaskroketjes zijn altijd een succes. Voor dit recept gebruiken we mozzarella. Even paneren, frituren en serveren met een pittig sausje. Zo eenvoudig kan het zijn. Ideaal als hapje op een feest of voor de tv op vrijdagavond.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Snij de mozzarella in balkjes. Dep droog.

  2. Neem drie kommetjes. Vul ze met respectievelijk bloem, losgeklopt ei en panko met paneermeel.

  3. Kruid met peper en zout. Laat opstijven in de koelkast.

  4. Maak de saus. 

  5. Frituur de kroketjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  6. Serveer de kroketjes met de tomatensaus. Werk af met wat grofgehakte peterselie.

0
Nog geen stemmen