Nacho's met spek en tomaten-paprikasalsa

Ingrediënten

  • 1 zak nacho's
  • 1 teen look
  • enkele kerstomaatjes
  • tabasco
  • peper
  • zout
  • jalapeno pepers
  • 1 stengel lente-ui
  • geraspte kaas
  • 2 sneetjes spek

Geen gezellige tv-avond zonder nacho's. Je kan ze op verschillende manieren maken, maar deze keer houden we het simpel maar lekker: krokant gebakken spek en een pittige tomaten-paprikasalsa. En de kaas niet vergeten natuurlijk!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans

Bereiding

  1. Bak het spek krokant in een warme oven (200°C). Hak het daarna in kleine stukjes.

  2. Snij de tomaatjes en paprika in kleine stukjes. Verwijder bij de paprika zeker de zaadlijsten. Meng onder elkaar.

  3. Plet een teentje look. Hak fijn en voeg toe met de tabasco naar smaak aan de paprika en tomaat. Meng goed onder elkaar. Kruid met peper en eventueel zout.

  4. Verdeel de nacho's in een schotel. Doe er de salsa, jalapeno, spek en kaas over. Zet nog even in de oven tot de kaas gesmolten is.

  5. Hak een lente-uitje fijn en strooi over de nacho's. Serveer dadelijk.

0
Nog geen stemmen