Pita met gegrilde merguez

Ingrediënten

  • 2 merguezworsten
  • 4 pittabroodjes
  • 2 tomaten
  • Sla
  • 8 el Balade Lichte Room met Griekse Yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • 1 teentje look, geperst
  • 1 el citroensap
  • 8 sprietjes bieslook
  • 3 takjes dragon
  • 3 takjes peterselie
  • Cayennepeper
  • Zout
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Was de sla en snij in fijne reepjes.

  2. Verdeel de tomaten in partjes en snij in blokjes.

  3. Meng voor de looksaus de mayonaise, de room, de geperste look, het citroensap, het zout en de cayennepeper. Snipper de dragon, de bieslook en de peterselie fijn en meng door de saus.

  4. Gril de merguezworsten in een hete grillpan. Snij ze in schijfjes.

  5. Verwarm de pitabroodjes even in de oven, vul ze met de sla, de tomaatblokjes, de schijfjes merguezworst en werk af met de looksaus.

0
Nog geen stemmen

Er waait een Middellandse Zeebries bij Balade!

Ontdek de lichte room met Griekse yoghurt, laat u inspireren door deze recepten! 

 

Bekijk meer recepten met Balade