Pizza 4 seizoenen

Ingrediënten

  • 2 bollen mozzarella
  • 12 olijven
  • 16 ingelegde ansjovissen
  • 10 champignons
  • 8 el Gruyèrekaas
  • 10 tomaten
  • 2 el ketchup
  • 2 teentje look
  • 2 el tomatenpuree
  • Mediteranee mixmolen
  • 12 ingelegde artisjokken
  • pizzadeeg (zie recept pizzadeeg)
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Snijd de tomaten grof en stoof ze aan met de gehakte look in Belolive olijfolie. Voeg wat water toe en laat rustig koken tot alles in een mooie puree valt. Voeg er tomatenpuree en wat ketchup aan toe en passeer door een zeef.

  2. Rol het pizzadeeg uit en beleg met de saus. Beleg daarna in 4 vakken: versneden artisjokken, versneden champignons, versneden paprika, ansjovis, olijven, mozarellaschijven en Gruyèrekaas.

  3. Overpoeder met de Mediteranee mixmolen en bak 10 minuten op 250 graden.

0
Nog geen stemmen