Broodje Pulled Pork van Foodtruck Wanderlust

Ingrediënten

  • 1 kg varkensspiering
  • bbq saus
  • 4 broodjes

voor de dry rub

  • 1 el paprikapoeder
  • ½ el zout
  • 1 tl bruine suiker
  • 1 tl mosterd

voor de koolsla

  • 150 g witte kool
  • 80 g wortel
  • 240 ml mayonaise
  • 1 el kristalsuiker
  • 2 el ciderazijn
  • zout
  • peper
  • 1 el mosterd

Deze zomer gaat VTM Koken langs bij de lekkerste foodtrucks van het land. Elke foodtruck deelt hun favoriete gerecht met ons. Deze keer is het aan Wanderlust. Zij tonen hoe je hun broodje Pulled Purk maakt.

Check hier ook hun verhaal.

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten van de dry rub onder elkaar tot een homogene massa en wrijf hiermee het varkensvlees in.

  2. Plaats het vlees in een smoker op een temperatuur van 110*celcius tot de kerntemperatuur van het varkensvlees 90*celcius bedraagt (13 uur).

  3. Bereid de koolsla door alle ingrediënten door elkaar de mengen.

  4. Wanneer de Pulled pork klaar is trek je deze uit elkaar (met behulp van 2 vorken) en meng hier wat BBQ saus onder.

  5. Beleg een lekker broodje met Pulled Pork, koolsla en werk af met BBQ saus.

0
Nog geen stemmen