Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Soep
2
Apply Soep filter
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Risotto met girolles, cantharellen en merg
Claudia Allemeersch
14 nov 2011
Blancheer de erwten in kokend gezouten water. Spoel onder koud stromend water. Reinig de paddestoelen. ...
Ingrediënten:
Carnaroli rijst
,
sjalotjes
,
knoflook
, witte wijn, Lacroix kalfsfond
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen