Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Grieks
2
Apply Grieks filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Dranken
1
Apply Dranken filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Mijn Restaurant!
2 dec 2011
Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik,
olijfolie
,
citroen (sap)
, pijnboompitten,
rucola
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Voorgerecht
4 personen