Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Keuken
Remove Indisch filter
Indisch
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
25
Apply Belgisch filter
Italiaans
9
Apply Italiaans filter
Aziatisch
4
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Spaans
2
Apply Spaans filter
Frans
1
Apply Frans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Hapje
4
Apply Hapje filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gevulde Moorse duif met saffraansaus
Fatima Marzouki
6 okt 2012
Strooi de couscous in een grote schaal en doe er een mespuntje zout bij. Besprenkel met een beetje water en een ...
Ingrediënten:
couscous
, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter,
ontvelde amandelen
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen
Linzencurry
20 sep 2011
Pel de ui en snijd in fijne ringen. Verhit een kookpot met antiaanbaklaag zonder vetstof en laat de ui glazig worden. ...
Ingrediënten:
rode linzen (60 gr ongekookt)
,
kardemompoeder
, kerriepoeder, rode ui, rode peper
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
Hoofdgerecht
4 personen