Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Keuken
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Hoofdgerecht
3
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
2
Apply Hapje filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
3
Apply Beginner filter
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
2
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
3
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
49962
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Appelcrumble met havermout, bourbon en vanille-ijs van Tjop’s
Mijn Pop-uprestaurant!
4 mei 2017
Week de rozijntjes in de bourbon. Idealiter: een nacht, maar met een paar uren ben je al een eind op weg. ...
Ingrediënten:
appels
,
rozijntjes
, bourbon (of whisky), kaneelpoeder, vanille-ijs
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Mijn Pop-uprestaurant 2016: Soezeboelekestaart van Jan en Nele
Mijn Pop-uprestaurant!
12 apr 2016
Voor het soezendeeg: smelt de boter in het water. Voeg een snuifje zout toe. ...
Ingrediënten: water, boter,
bloem
, zout,
eieren
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen