Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
14
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Salades
1
Apply Salades filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Gevulde bresaolaroulade met dadelcompote, paling en ganzenlever
Mijn Restaurant!
15 sep 2011
Dadelcompote: Stoof de stukjes sjalot aan en voeg de stukjes dadels toe. Laat alles sudderen. Voeg de jus van versgeperste ...
Ingrediënten: geraspte truffel, truffelolie, krulsla, balsamicocrème,
ganzenlever
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht