Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
Keuken
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Belgisch
219
Apply Belgisch filter
Frans
131
Apply Frans filter
Italiaans
71
Apply Italiaans filter
Aziatisch
31
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
21
Apply Amerikaans filter
Brits
12
Apply Brits filter
Marokkaans
10
Apply Marokkaans filter
Japans
8
Apply Japans filter
Spaans
8
Apply Spaans filter
Thais
8
Apply Thais filter
Indisch
7
Apply Indisch filter
Mexicaans
3
Apply Mexicaans filter
Scandinavisch
3
Apply Scandinavisch filter
Zuid-Amerikaans
2
Apply Zuid-Amerikaans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
23
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
19
Apply Beginner filter
Expert
1
Apply Expert filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48185
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
15 mei 2014
Ontschub de vis. Snij in moten en maak een paar inkepingen. Kruid de vis met peper en zout. ...
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout,
arachideolie
,
okra
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Afrikaans
Hoofdgerecht
4 personen
Papillot van forel met mediterraans sausje
Wout Bru
-
MasterChef
15 sep 2011
Het fileren van forel: Maak een verticale snede achter de kieuwen tot op de ruggengraat. Je hebt nu twee mooie ...
Ingrediënten:
dragon
, bieslook, versnipperd,
room
, Pastis of Ricard,
ui
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Mediterraans
Hoofdgerecht
4 personen