Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Indisch filter
Indisch
Belgisch
42
Apply Belgisch filter
Frans
31
Apply Frans filter
Italiaans
11
Apply Italiaans filter
Aziatisch
10
Apply Aziatisch filter
Spaans
4
Apply Spaans filter
Thais
4
Apply Thais filter
Japans
2
Apply Japans filter
Marokkaans
2
Apply Marokkaans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
4
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
4
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48185
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Krokantje met gekonfijte foie gras, slaatje van waterkers, witte selder en Granny Smith met langoustines tandoori.
MasterChef
15 sep 2011
...
Ingrediënten:
citroen
, zuurdesembrood,
Fleur de Sel
, witte balsamico azijn,
olijfolie
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
Voorgerecht
4 personen
Eiercurry
15 sep 2011
Pel de gekookte eieren voorzichtig, prik ze rondom in met een vork en bestrooi ze met wat zout. ...
Ingrediënten: visvlokken (bij de toko verkrijgbaar), geelwortelpoeder, komijnzaad, ui, fijngesneden, groene chilipepers, fijngehakt
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
6 personen