Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Keuken
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Belgisch
241
Apply Belgisch filter
Italiaans
147
Apply Italiaans filter
Aziatisch
57
Apply Aziatisch filter
Frans
46
Apply Frans filter
Amerikaans
28
Apply Amerikaans filter
Mexicaans
10
Apply Mexicaans filter
Scandinavisch
8
Apply Scandinavisch filter
Marokkaans
7
Apply Marokkaans filter
Japans
5
Apply Japans filter
Midden-Oosters
5
Apply Midden-Oosters filter
Thais
5
Apply Thais filter
Brits
4
Apply Brits filter
Indisch
4
Apply Indisch filter
Spaans
3
Apply Spaans filter
Zuid-Amerikaans
3
Apply Zuid-Amerikaans filter
Zwitsers
3
Apply Zwitsers filter
Grieks
2
Apply Grieks filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Lunch
1
Apply Lunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
12
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
3
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48185
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Papillot van forel met mediterraans sausje
Wout Bru
-
MasterChef
15 sep 2011
Het fileren van forel: Maak een verticale snede achter de kieuwen tot op de ruggengraat. Je hebt nu twee mooie ...
Ingrediënten:
dragon
, bieslook, versnipperd,
room
, Pastis of Ricard,
ui
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Mediterraans
Hoofdgerecht
4 personen
Pita's met zelfgemaakte notenburgers
Ann Vertriest
21 feb 2013
Verwarm de oven voor op 180°. Leg de walnoten op een bakplaat en zet ze gedurende 6 minuutjes in de oven. Haal ...
Ingrediënten: walnoten,
linzen (gewone groene, gekookt of uit blik)
, chilipeper (fijngehakt), ui,
tahin
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Mediterraans
4 personen