Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Hoofdgerecht
12
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
6
Apply Hapje filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Glutenvrij
5
Apply Glutenvrij filter
Diabetici
2
Apply Diabetici filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
10
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
14
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
13
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
9
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Tarte tatin van rabarber en aardbei
Pieter Declercq
9 jun 2017
Snij de rabarber en aardbeien in stukjes. Smelt de boter en laat afkoelen. ...
Ingrediënten:
rabarber
,
aardbeien
, blonde suiker, boter (gesmolten), bloem
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Zachte bosbessentaart
23 aug 2016
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de binnenkant van de bakvorm in. ...
Ingrediënten:
bosbessen
, koekjes, gesmolten vetstof bv. Alpro Bakken en Braden, plantaardige plattekaas bv. Alpro Go On Natuur, rietsuiker
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Amerikaans
4 personen
Appelcake zonder eieren
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Verdeel de bloem in 2 gelijke porties van 125 g. Per 250 g bloem gebruik je 20 g gist. Deze gist los je op in lauw ...
Ingrediënten: Alpro soya Bakken & Braden (gesmolten),
gist
, Jonagold appels (in stukjes gesneden), rietsuiker,
bloem
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Dessert
4 personen