Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Caipirinha

Piotr Kuzmicki

Doe 6 partjes limoen in een whiskyglas. Voeg 1 eetlepel rietsuiker en 2 cl suikersiroop toe. Plet de limoen met ...
Ingrediënten: Cachaça, rietsuikersiroop, rietsuiker, limoen
Beginner Minder dan 15 minuten Zuid-Amerikaans Cocktails

Mojito met blauwe bessen van An Steyvers

An Steyvers

Crush de muntblaadjes, de suiker, de limoen en enkele blauwe bessen. ...
Ingrediënten: blauwe bessen, rum, muntblaadjes, rietsuiker, limoen
Beginner Minder dan 15 minuten Zuid-Amerikaans 1 personen