Glutenvrije koekjes van amandel en chocolade

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng de amandelbloem samen met het zout, het natriumbicarbonaat en de schilfers van pure chocolade. ...
Ingrediënten: amandelpoeder, chocolade, zout, natriumbicarbonaat (baking soda), boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Glutenvrije chocoladetaart met steranijs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Taartbodem: ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rijstmeel, guargom, soya boter, xanthaangom
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Messchedes in de oven

Pascale Naessens

Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten: messchedes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hapje 4 personen