Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Salades filter
Salades
(-)
Remove Grieks filter
Grieks
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Amerikaans
3
Apply Amerikaans filter
Italiaans
2
Apply Italiaans filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Salades filter
Salades
Hoofdgerecht
12
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
8
Apply Hapje filter
Voorgerecht
8
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
6
Apply Bijgerecht filter
Dessert
6
Apply Dessert filter
Lunch
5
Apply Lunch filter
Brunch
2
Apply Brunch filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Vieruurtje
2
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
2
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
4
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kruidensalade met yofuvinaigrette
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Voeg het ei, de confituur, de azijn, het water, de olijfolie en Yofu samen en mix het geheel. ...
Ingrediënten:
olijfolie
, water,
ei
, frambozenconfituur, borage
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Salade
4 personen
Gegratineerde asperges met Parmezaanse kaas
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
13 mei 2014
Schil de asperges en kook ze beetgaar gedurende 4 minuten. Leg ze vervolgens in een vuurvaste schotel, strooi er ...
Ingrediënten:
Asperges
,
gemalen Parmezaanse kaas
, Provolone Dolce (italiaanse kaas), sla,
olijfolie extra vergine
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen