Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Snack filter
Snack
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
10
Apply Belgisch filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
55383
1
Apply 55383 filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Hoofdgerecht
191
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
30
Apply Dessert filter
Voorgerecht
27
Apply Voorgerecht filter
Hapje
20
Apply Hapje filter
Lunch
18
Apply Lunch filter
Bijgerecht
5
Apply Bijgerecht filter
Salades
5
Apply Salades filter
Dranken
4
Apply Dranken filter
Vieruurtje
4
Apply Vieruurtje filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Soep
3
Apply Soep filter
Brunch
2
Apply Brunch filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Oliebollen met bloemsuiker
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
23 nov 2011
Voeg de bloem, het water en het snuifje zout samen in een kom. Brokkel de gist in de melk en verwarm dit tot de ...
Ingrediënten:
bloem
,
eieren
,
bloemsuiker
,
verse gist
, zout
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Dessert
4 personen
Pizza alla Napoletana
15 sep 2011
Verhit de oven tot 220 °C (stand 7). Bestrijk een bakplaat met olie of leg er bakpapier op. ...
Ingrediënten:
bloem
,
tomaten
, pizzadeeg,
mozzarella
,
olijfolie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hapje
4 personen