Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Keuken
Remove Indisch filter
Indisch
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
81
Apply Belgisch filter
Italiaans
75
Apply Italiaans filter
Aziatisch
17
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
7
Apply Amerikaans filter
Frans
5
Apply Frans filter
Mexicaans
5
Apply Mexicaans filter
Grieks
2
Apply Grieks filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Zuid-Amerikaans
2
Apply Zuid-Amerikaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Japans
1
Apply Japans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dessert
1
Apply Dessert filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
3
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
9
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
2
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees
9 jan 2018
Meng in een kom de Gruyère en 1 tl maiszetmeel. ...
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen
Kippenborst met curry
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Bak de kippenborsten aan in een beetje bakboter gedurende 3 minuten aan elke kant. Snijd de selder en jonagold ...
Ingrediënten:
tomaat
,
appel
, kokosmelk,
selder
,
curry
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
Hoofdgerecht
4 personen