Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Japans filter
Japans
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
11
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
8
Apply Dessert filter
Voorgerecht
4
Apply Voorgerecht filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
21
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
4
Apply Caloriearm filter
Macro-biotisch
1
Apply Macro-biotisch filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
12 feb 2016
Snij eventueel het steeltje van de vijgen. Maak een kruisvormige inkeping in de vijgen, maar snij net niet door. ...
Ingrediënten:
vijgen
,
zachte geitenkaas
, Ganda ham,
amandelen
, honing
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
4 personen
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen