Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Remove Japans filter
Japans
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Brits
1
Apply Brits filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
9
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
11
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola
3 sep 2014
Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten:
look
,
olijfolie
, meergranenbrood,
pijnboompitten
, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
2 personen
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen