Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
3
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
9 feb 2017
Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Brits
4 personen
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen