Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Japans
1
Apply Japans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
10
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
6
Apply Caloriearm filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Tartaar van rode biet, gerookte paling, crème van camembert
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
30 sep 2014
...
Ingrediënten:
gerookte paling
,
tijm
,
laurier
,
kardemom
, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Glutenvrije spinaziesoep
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Snijd alle groenten in gelijke stukken. Stoof de ui aan in een beetje boter en voeg dan de prei, de courgette en ...
Ingrediënten: boter,
verse spinazie
, zout, peper, knolselder
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Soep
4 personen