Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hapje
3
Apply Hapje filter
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Glutenvrij
4
Apply Glutenvrij filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
3
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
19
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
10
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
3
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Tarte tatin van rabarber en aardbei
Pieter Declercq
9 jun 2017
Snij de rabarber en aardbeien in stukjes. Smelt de boter en laat afkoelen. ...
Ingrediënten:
rabarber
,
aardbeien
, blonde suiker, boter (gesmolten), bloem
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Panna cotta met asperges en eigeel
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Kook de room op met peper en zout en voeg er de geweekte gelatine en een beetje citroensap aan toe. ...
Ingrediënten:
asperges
, eieren,
gelatine
, room, vanillestokje
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen