Panna cotta met asperges en eigeel

Ingrediënten

Gevorderde
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Italiaans
Vegetarisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Kook de room op met peper en zout en voeg er de geweekte gelatine en een beetje citroensap aan toe.

  2. Snijd de asperges in spaghettisliertjes (houd de kopjes apart) en laat deze even mee opwarmen. Voeg er vervolgens het merg van de vanille aan toe. Laat afkoelen en kruid met peper, zout, een beetje citroensap en olijfolie. Giet het geheel in kommetjes en plaats ze in de koelkast.

  3. Stoom de eierdooiers gedurende 1 uur op 60°C.

  4. Schik de kopjes van de asperges op de opgesteven panna cotta en werk af met bieslook en de eierdooier.

  5. Besprenkel met een beetje olijfolie en werk af met bieslook.

0
Nog geen stemmen