Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
14
Apply Belgisch filter
Amerikaans
11
Apply Amerikaans filter
Frans
4
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hoofdgerecht
68
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
27
Apply Voorgerecht filter
Hapje
23
Apply Hapje filter
Lunch
9
Apply Lunch filter
Dessert
8
Apply Dessert filter
Dranken
7
Apply Dranken filter
Bijgerecht
5
Apply Bijgerecht filter
Soep
4
Apply Soep filter
Salades
2
Apply Salades filter
Snack
2
Apply Snack filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
4
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
2
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Scones
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
7 aug 2013
Kneed de boter, de bloem en het bicarbonaat tot de bloem alles heeft opgenomen. Het bicarbonaat zorgt ervoor dat ...
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen
Zwitserse notentaart
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
26 dec 2011
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed stevig tot een homogene massa. Draai het deeg in plastikfolie ...
Ingrediënten:
bloem
,
boter
, kristalsuiker,
ei
, eigeel
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
Dessert
4 personen