Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Soep filter
Soep
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Maaltijd
Remove Soep filter
Soep
Hoofdgerecht
72
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
58
Apply Dessert filter
Hapje
9
Apply Hapje filter
Ontbijt
8
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
8
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
7
Apply Bijgerecht filter
Dranken
5
Apply Dranken filter
Vieruurtje
4
Apply Vieruurtje filter
Salades
3
Apply Salades filter
Snack
3
Apply Snack filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
5
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
16
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
35
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
4
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48203
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
11 okt 2014
Spoel de ossenstaart stukken grondig in water met zout. Zet ze onder in water. Voeg zout, witte peperbollen, laurier ...
Ingrediënten: ossenstaart,
wortelen
,
witte selder
, witte peper, ui
Beginner
Meer dan 90 minuten
Belgisch
4 personen
Ossenstaartvelouté met knolselder, sint-jacobsvruchten en witloof
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
28 dec 2015
Voor de velouté: smelt een klont boter met twee eetlepels arachideolie in een grote pot. Kruid het vlees goed ...
Ingrediënten: ossenstaart, wortelen, selder,
tijm
,
laurier
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Belgisch
4 personen