Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
154
Apply Belgisch filter
Amerikaans
30
Apply Amerikaans filter
Italiaans
26
Apply Italiaans filter
Frans
11
Apply Frans filter
Aziatisch
4
Apply Aziatisch filter
Midden-Oosters
4
Apply Midden-Oosters filter
Brits
3
Apply Brits filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Thais
1
Apply Thais filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Hoofdgerecht
18
Apply Hoofdgerecht filter
Dranken
13
Apply Dranken filter
Hapje
10
Apply Hapje filter
Voorgerecht
5
Apply Voorgerecht filter
Soep
4
Apply Soep filter
Bijgerecht
3
Apply Bijgerecht filter
Salades
2
Apply Salades filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
8
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Baklava met amandelcrème en vanilleroomijs
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
22 mrt 2015
Voor het brickdeeg heb je gesmolten boter nodig. Smelt dus de 100 gram boter op een laag vuurtje. Laat een beetje ...
Ingrediënten: brickdeeg,
boter
,
mango’s
,
boter
,
kaneel
Dit kan iedereen
Meer dan 90 minuten
Marokkaans
4 personen
Marokkaanse pannenkoeken
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Maak de melk wat lauw en voeg er de gist aan toe. Klop het ei op. ...
Ingrediënten: melk,
bloem
, semoele ,
ei
, honing
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Marokkaans
Dessert
4 personen