Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dessert
1
Apply Dessert filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
15
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
13
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Tussen 15 en 30 minuten
17
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
61
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
16
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
11
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Ontbenen en opvullen van een duif
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
18 dec 2011
Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten:
duiven
,
boter
, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Basistip: zo maak je choronsaus
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
18 aug 2015
Begin met een eenvoudige gastrique als basis voor de saus. Hak hiervoor de dragonblaadjes fijn. ...
Ingrediënten:
eidooiers
,
boter op kamertemperatuur (zacht)
, tomatenconcentraat,
tomaten
,
boter
Gevorderde
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen