Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Hoofdgerecht
160
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
28
Apply Voorgerecht filter
Dessert
25
Apply Dessert filter
Hapje
24
Apply Hapje filter
Lunch
19
Apply Lunch filter
Dranken
7
Apply Dranken filter
Salades
6
Apply Salades filter
Bijgerecht
4
Apply Bijgerecht filter
Soep
4
Apply Soep filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Oliebollen met bloemsuiker
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
23 nov 2011
Voeg de bloem, het water en het snuifje zout samen in een kom. Brokkel de gist in de melk en verwarm dit tot de ...
Ingrediënten:
bloem
,
eieren
,
bloemsuiker
,
verse gist
, zout
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Dessert
4 personen
Pizza alla Napoletana
15 sep 2011
Verhit de oven tot 220 °C (stand 7). Bestrijk een bakplaat met olie of leg er bakpapier op. ...
Ingrediënten:
bloem
,
tomaten
, pizzadeeg,
mozzarella
,
olijfolie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hapje
4 personen