Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Indisch filter
Indisch
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
Belgisch
40
Apply Belgisch filter
Frans
21
Apply Frans filter
Italiaans
12
Apply Italiaans filter
Aziatisch
8
Apply Aziatisch filter
Japans
3
Apply Japans filter
Spaans
2
Apply Spaans filter
Thais
2
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
8
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
6
Apply Dessert filter
Vieruurtje
6
Apply Vieruurtje filter
Ontbijt
5
Apply Ontbijt filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
3
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48185
49962
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Mijn Pop-uprestaurant!
2 jun 2016
Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten:
bleekselder (grove stukken)
, ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Zuid-Amerikaans
4 personen
Krokantje met gekonfijte foie gras, slaatje van waterkers, witte selder en Granny Smith met langoustines tandoori.
MasterChef
15 sep 2011
...
Ingrediënten:
citroen
, zuurdesembrood,
Fleur de Sel
, witte balsamico azijn,
olijfolie
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
Voorgerecht
4 personen