Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove 55383 filter
55383
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Midden-Oosters filter
Midden-Oosters
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Dessert
1
Apply Dessert filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
4
Apply Vegetarisch filter
Glutenvrij
3
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
2
Apply Lactosevrij filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Vetarm
1
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
15
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
23
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
24
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Parfait van yoghurt met ananas, peer en zadenkoekje
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
10 jan 2014
Plaats vier ringen op bakmatje of in een doos. ...
Ingrediënten: yoghurt,
eieren
,
peren
,
ananas
, pompoenpitten
Beginner
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje
Giovani Oosters
7 nov 2012
Pel de grijze garnalen, hou ze gekoeld tot gebruik. Snij de venkel en prei fijn. ...
Ingrediënten: ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen), kerstomaatjes, uien, look, venkel
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen