Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove 55383 filter
55383
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
75
Apply Belgisch filter
Frans
23
Apply Frans filter
Italiaans
11
Apply Italiaans filter
Amerikaans
9
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Brits
2
Apply Brits filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
7
Apply Hoofdgerecht filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Maki sushi met zalm en ei
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Kook de kleefrijst gedurende 20 min. Laat de rijst afkoelen en voeg rijstazijn, peper en zout bij naar smaak. ...
Ingrediënten:
komkommer
,
eieren
, noriblaadjes, verse zalm, rijstazijn
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Voorgerecht
4 personen
Sushi met truffel
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Kook de rijst gaar. Kruid met peper en zout. Voeg de truffelpuree erbij. Leg de rijst op twee derde van het noriblad, ...
Ingrediënten: truffelpuree, sushirijst, rauwe ganzenlever, getoaste broodjes, Parmezaanschilfers
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Voorgerecht
4 personen