Sushi met truffel
Ingrediënten
-
1 el truffelpuree
-
1 tas sushirijst
-
4 plakjes rauwe ganzenlever
-
4 getoaste broodjes
-
4 el Parmezaanschilfers
-
kervel
-
grof zout
-
8 el olijfolie
-
1 noriblad
-
truffelschilfers
Bereiding
Kook de rijst gaar. Kruid met peper en zout. Voeg de truffelpuree erbij. Leg de rijst op twee derde van het noriblad, leg er een paar sneetjes rauwe ganzenlever op en rol het op. Besmeer de rest van het blad met water om dicht te plakken en laat rusten in de koelkast.
Snijd de sushi in stukjes en schik op het bord. Serveer met daarop het schijfje rauwe lever, wat grof zout, peper, Parmezaan, olijfolie of truffelolie en truffelschilfers.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be