Sushi met truffel

Ingrediënten

  • 1 el truffelpuree
  • 1 tas sushirijst
  • 4 plakjes rauwe ganzenlever
  • 4 getoaste broodjes
  • 4 el Parmezaanschilfers
  • kervel
  • grof zout
  • 8 el olijfolie
  • 1 noriblad
  • truffelschilfers
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Voorgerecht

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar. Kruid met peper en zout. Voeg de truffelpuree erbij. Leg de rijst op twee derde van het noriblad, leg er een paar sneetjes rauwe ganzenlever op en rol het op. Besmeer de rest van het blad met water om dicht te plakken en laat rusten in de koelkast.

  2. Snijd de sushi in stukjes en schik op het bord. Serveer met daarop het schijfje rauwe lever, wat grof zout, peper, Parmezaan, olijfolie of truffelolie en truffelschilfers.

0
Nog geen stemmen