Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove 55383 filter
55383
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Belgisch
102
Apply Belgisch filter
Italiaans
39
Apply Italiaans filter
Frans
33
Apply Frans filter
Aziatisch
16
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
8
Apply Marokkaans filter
Amerikaans
4
Apply Amerikaans filter
Brits
4
Apply Brits filter
Indisch
3
Apply Indisch filter
Thais
3
Apply Thais filter
Japans
2
Apply Japans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Scandinavisch
2
Apply Scandinavisch filter
Spaans
2
Apply Spaans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
18
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
13
Apply Dit kan iedereen filter
Expert
1
Apply Expert filter
Voor studenten
1
Apply Voor studenten filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48185
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
15 mei 2014
Ontschub de vis. Snij in moten en maak een paar inkepingen. Kruid de vis met peper en zout. ...
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout,
arachideolie
,
okra
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Afrikaans
Hoofdgerecht
4 personen
Papillot van forel met mediterraans sausje
Wout Bru
-
MasterChef
15 sep 2011
Het fileren van forel: Maak een verticale snede achter de kieuwen tot op de ruggengraat. Je hebt nu twee mooie ...
Ingrediënten:
dragon
, bieslook, versnipperd,
room
, Pastis of Ricard,
ui
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Mediterraans
Hoofdgerecht
4 personen