Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Snack filter
Snack
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
22
Apply Belgisch filter
Aziatisch
4
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Brits
2
Apply Brits filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
55383
1
Apply 55383 filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Hoofdgerecht
400
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
114
Apply Dessert filter
Voorgerecht
77
Apply Voorgerecht filter
Hapje
38
Apply Hapje filter
Lunch
33
Apply Lunch filter
Bijgerecht
23
Apply Bijgerecht filter
Vieruurtje
18
Apply Vieruurtje filter
Salades
9
Apply Salades filter
Soep
8
Apply Soep filter
Ontbijt
4
Apply Ontbijt filter
Brunch
3
Apply Brunch filter
Tussengerecht
3
Apply Tussengerecht filter
Dranken
2
Apply Dranken filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Panini met spek en Savoiekaas
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Snij de broodjes in twee. Beleg ze met sneetjes aardappel, sneetjes kaas en sneetjes gerookt spek. ...
Ingrediënten: Reblochon kaas, half voorgebakken stokbroden, gerookt spek, aardappelen,
knoflook
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Broodjes
4 personen
Pizza alla Napoletana
15 sep 2011
Verhit de oven tot 220 °C (stand 7). Bestrijk een bakplaat met olie of leg er bakpapier op. ...
Ingrediënten:
bloem
,
tomaten
, pizzadeeg,
mozzarella
,
olijfolie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hapje
4 personen