Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Russisch filter
Russisch
Belgisch
21
Apply Belgisch filter
Aziatisch
15
Apply Aziatisch filter
Italiaans
6
Apply Italiaans filter
Japans
3
Apply Japans filter
Thais
2
Apply Thais filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Soep
1
Apply Soep filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
7
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
4
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Borscht: Russische bietensoep
18 feb 2014
Schil en rasp de wortelen. Rasp de kool. Schil de bietjes en snij in blokjes. ...
Ingrediënten: groentenbouillon,
wortelen
, witte kool,
rode biet
, tomatensap
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Russisch
Soep
6 personen
Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten
Wout Bru
-
Sofie in de keuken van
26 dec 2013
Snij de kastanjes in grove stukken en versnipper een ui. Fruit beiden aan met olijfolie in een pan. Blus met een ...
Ingrediënten: voorgekookte kastanjes, ui, olijfolie, Cognac, kippenbouillon
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Soep
4 personen