Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
5
Apply Belgisch filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Brits
2
Apply Brits filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Japans
1
Apply Japans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
Hoofdgerecht
7
Apply Hoofdgerecht filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Vegetarisch
19
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
4
Apply Caloriearm filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Boxy & Boxy
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Boxy & Boxy
12 jun 2016
Je begint met het mengen van de gierst met het appelsap en de havermoutmelk. Dat mengsel laat je inkoken tot het ...
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen,
ahornsiroop
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
4 personen
Artisjok bereiden
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout,
artisjok
,
bloem
, citroen
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
4 personen