Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Amerikaans
8
Apply Amerikaans filter
Belgisch
6
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hoofdgerecht
41
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
12
Apply Voorgerecht filter
Dessert
10
Apply Dessert filter
Hapje
8
Apply Hapje filter
Bijgerecht
4
Apply Bijgerecht filter
Lunch
4
Apply Lunch filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De MeesterBakker
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Zwitserse notentaart
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
26 dec 2011
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed stevig tot een homogene massa. Draai het deeg in plastikfolie ...
Ingrediënten:
bloem
,
boter
, kristalsuiker,
ei
, eigeel
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
Dessert
4 personen
Financiers met chocolade
Sofie Dumont
-
De MeesterBakker
11 mei 2012
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng het amandelpoeder, de suiker en de bloem met de klopper van de keukenrobot. Voeg ...
Ingrediënten: amandelpoeder, suiker, bloem, eiwitten, boter, gesmolten
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Gebak
4 personen