Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
4
Apply Belgisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Indisch
2
Apply Indisch filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Dessert
17
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
13
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
4
Apply Voorgerecht filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Expert
1
Apply Expert filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
9
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
3
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
4 mei 2016
Basisrecept voor de soesjes. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng water en melk aan de kook met een snuifje ...
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout,
mosterd
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Frans
Hapje
4 personen
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Claudia Allemeersch
31 mei 2012
Roer de geitenkaas glas in een kom samen met de honing en de gestripte tijm. Breng op smaak met peper en zout. ...
Ingrediënten:
verse geitenkaas
,
honing
,
tijm
, zout, wit brood
Beginner
Meer dan 90 minuten
Frans
Hapje
4 personen