Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Snack filter
Snack
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
10
Apply Belgisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Aziatisch
2
Apply Aziatisch filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
Hoofdgerecht
87
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
39
Apply Dessert filter
Voorgerecht
21
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
15
Apply Bijgerecht filter
Hapje
12
Apply Hapje filter
Lunch
10
Apply Lunch filter
Dranken
6
Apply Dranken filter
Vieruurtje
6
Apply Vieruurtje filter
Ontbijt
5
Apply Ontbijt filter
Brunch
3
Apply Brunch filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Bouillabaisse
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd ...
Ingrediënten: look, venkelzaadjes, tomatenpuree,
saffraan
, gamba's
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Oliebollen met bloemsuiker
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
23 nov 2011
Voeg de bloem, het water en het snuifje zout samen in een kom. Brokkel de gist in de melk en verwarm dit tot de ...
Ingrediënten:
bloem
,
eieren
,
bloemsuiker
,
verse gist
, zout
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Dessert
4 personen