Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
19
Apply Belgisch filter
Italiaans
5
Apply Italiaans filter
Amerikaans
4
Apply Amerikaans filter
Brits
2
Apply Brits filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Soep
1
Apply Soep filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
13
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
9
Apply Caloriearm filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
24 apr 2014
Meng alles voor de marinade. Warm op. ...
Ingrediënten: edamamebonen,
sesamzaad
,
oestersaus
, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder),
limoen (enkel het sap)
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Japans
Hoofdgerecht
4 personen
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen