Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Brits filter
Brits
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
12
Apply Belgisch filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
55
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
31
Apply Dessert filter
Hapje
20
Apply Hapje filter
Voorgerecht
20
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
9
Apply Bijgerecht filter
Lunch
6
Apply Lunch filter
Vieruurtje
5
Apply Vieruurtje filter
Dranken
3
Apply Dranken filter
Soep
3
Apply Soep filter
Salades
2
Apply Salades filter
Snack
2
Apply Snack filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Dieet
Vegetarisch
2
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
2 okt 2012
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. ...
Ingrediënten: voorverpakt briochebrood,
brie
,
pistachenoten
,
boter
, lavendelhoning
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Broodjes
8 personen
Scones
15 sep 2011
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter,
ei
, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen