Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Grieks filter
Grieks
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
8
Apply Belgisch filter
Italiaans
4
Apply Italiaans filter
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Japans
1
Apply Japans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
5
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
4
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Pastinaaksoufflé
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
24 nov 2011
Schil de pastinaak en snijd ze in blokjes, smelt de boter in een kookpot en stoof de pastinaak aan. Giet er water ...
Ingrediënten:
pastinaak
, bakboter, water, geraspte Emmentaler,
eieren
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Kastanjesoep met tartaar van sint-jacobsvruchten
Wout Bru
-
Sofie in de keuken van
26 dec 2013
Snij de kastanjes in grove stukken en versnipper een ui. Fruit beiden aan met olijfolie in een pan. Blus met een ...
Ingrediënten: voorgekookte kastanjes, ui, olijfolie, Cognac, kippenbouillon
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Soep
4 personen