Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Italiaans
29
Apply Italiaans filter
Belgisch
15
Apply Belgisch filter
Aziatisch
6
Apply Aziatisch filter
Spaans
4
Apply Spaans filter
Indisch
3
Apply Indisch filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
3
Apply Caloriearm filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
9
Apply Beginner filter
Expert
1
Apply Expert filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Comté op toast met chutney van speculoos
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
10 dec 2012
Snij de uien in blokjes. Laat een klontje boter smelten in een pot en laat de uien hierin glazig worden. Snij ...
Ingrediënten: uien, boter, witloof, mandarijnen, pompoen
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Voorgerecht
4 personen
Tarte tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Als de boter goed warm is, bak je het witloof mooi bruin aan ...
Ingrediënten: kristalsuiker,
boter
,
witloof
,
bladerdeeg
, balsamicoazijn
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen