Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Aziatisch
7
Apply Aziatisch filter
Belgisch
6
Apply Belgisch filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Japans
2
Apply Japans filter
Scandinavisch
2
Apply Scandinavisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
5
Apply Vegetarisch filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Wijting met ratatouille
28 mei 2012
Maak de aubergine en de courgette schoon. Snijd de courgette en de aubergine in blokjes. Pel en ontpit de tomaten ...
Ingrediënten:
wijtingfilets
,
aubergine
,
courgette
, tomaten, ui
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Gegrilde steak met ratatouille
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
24 nov 2014
Snij de courgette, aubergine, paprika’s en de ui in fijne sneetjes. Doe een flinke scheut olijfolie in een pot ...
Ingrediënten: steaks, ui, look, courgette, aubergine
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen